Duelighedsbevis hos Bådkurser.dk

Velkommen til Duelighed INTENSIV. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et intensivt kursus i duelighedsteori.

Først, mød vores underviser i duelighedsbeviset, Jacob Mouritzen. Jacob er duelighedsinstruktør gennem 7 år, har 22.000 (40.000km) i logbogen og er bemyndiget censor hos Søfartsstyrelsen. Han har sejlet godt 2 år i stillehavet på sin langturssejler som Kaptajn og Dykkerinstruktør- Han er engageret og passioneret sejler og deler med glæde sine mere end 20 års sejlerfaring med vores kursister. 

Information om kurset:

Prisen dækker alle omkostninger og er inkl. materialer, kursusgebyr, beståelsesgaranti, eksamensgebyr, udstedelsesgebyr og mild forplejning under kursus. Booker du hos andre udbydere, så husk at se efter det med småt da de fleste opgiver priser eksklusiv alle gebyrer, der ofte overstiger 500kr. Hos os er alle priser inklusiv alt. 

Undervisning er tilrettelagt så du kommer igennem hele pensum samt eksamen på en weekend fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag.

Vigtigt:

For at få udstedt duelighedsbeviset kræves det at du er i besiddelse af speedbådskortet på forhånd. Hvis du ikke har speedbådskort eller den praktiske prøve i sejlads, skal dette tages før eller efter dette kursus for at opnå det fulde duelighedsbevis. Vi tilbyder praktisk kursus+eksamen for kr. 1.299,- hvis dette bestilles ifbm Duelighed INTENSIV. Du opnår rabatten ved først at tilmelde dig Duelighed Intensiv. Skriv derefter en besked i chatvinduet nederst til højre eller på mail, og du vil modtage en rabatkode til at booke Speedbåd Intensiv for kr. 1.299,-. Normalprisen er 1.499,-.

Som al vores klasseundervisning, foregår Duelighed INTENSIV i topmoderne og eksklusive lokaler på Amager 30 min fra Kbh Centrum.

Inden du booker Duelighed INTENSIV, er det vigtigt at du læser vilkår og praktiske oplysninger i Ofte Stillede Spørgsmål grundigt igennem.